Mikor forduljon szakemberhez?

Mikor érdemes felkeresni a Napos Oldal Párkapcsolati és Családkonzultációs Centrumot?

Ha válófélben vagyunk és közös gyermekeink vannak
Ha családtagjainkkal rendszeresen vitatkozunk 
Ha a gyermekünknek viselkedési vagy szorongásos problémái vannak
Ha több, mint egy éve nem találtunk párt és ez aggaszt
Ha mindig ugyanúgy szakítunk
Ha nincs kivel megbeszélni a párkapcsolati problémákat!

Ha nem tudjuk miért, de nem értjük meg egymást
Ha sokat veszekszünk 
Ha szeretjük és bántjuk egymást
Ha jött egy harmadik de nem tudjuk mi legyen
Ha mi vagyunk a harmadik fél egy kapcsolatban
Ha nem tudjuk együtt maradjunk-e

Gyere mesélj! Milyen életed van?
Úgy érzed süt rád a nap, vagy inkább az árnyékos oldalon jàrsz?

Valljuk be, azt, hogy az élet napos oldalán járunk-e, nagyban befolyásolja az a nem elhanyagolható körülmény, hogy mennyire sikerül önmagunkban, Párkapcsolatunkban vagy családi környezetünkben megtalálnunk az ehhez szükséges harmóniát...
 
Nem mindig egyszerű párkapcsolatot létrehoznunk, másokhoz kötődnünk, családi és párkapcsolatainkat úgy alakítani, megélni, hogy pozitív érzelmeket tudjunk adni es kapni. Néha nehézséget okozhat esetleges félelmeinket,fajdalmainkat, hiányainkat sérelmeinket és vágyainkat a másik számára is befogadható módon közölni. Ráadásul nem mindig sikerülhet elérnünk hogy a mindennapi kommunikációinkban meghallgatásra találjunk és mi is megfelelően tudjuk meghallgatni a másikat.
Kapcsolatainkban az elveszett vagy vágyott harmónia mélyebb lelki munkával, saját és partnerünk érzelmeinek, vágyainak és gondolatainak alaposabb megismerésével és megértésével visszahozható. A konzultáció alatt a kliensek különböző hatékony technikákkal ismerkednek meg. Egyéni, párkapcsolati és családi beszélgetésekre kerül sor, a javulás érdekében hasznos visszajelzèseket és a felmerülő problémákra esetenként akár otthon is elvégzendő gyakorlatokat kapnak. Ezek összességével és a résztvevő felek kellő motivációjával akár rövid időn belül is beindulhat a vágyott változás.
A konzultáció helyszíne Budapesten központi helyen van. Az ülésekre kéthetente kerül sor, alkalmanként 2X45 percet tartanak, közöttük 10 perc szünettel. A konzultáció akkor sikeres, ha mindkét fél motivált a változás elérésében és hisznek a módszer sikerességében. A változás beindulásához átlagosan 5-12 ülés szükséges.

Copyright © 2017- webdesign by bothzilla